Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#
#ساسكاچوان

بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

، من يه سوالي از ساسكاچوان پرسيدم ايميلي كه برام ابهام داشت پاسخ خوبي داده گفتم شايد مفيد باشه share كنم: سوال: الگوي دراو در sinp با چه فرايندي انجام ميشه؟ مثلا يه اپليكنت اگر امتيازش از مينيمم دراو شده بالاتر باشه با ناكي متفاوت، آيا حتما دراو ميشه؟ منظورم اينه كه اگر ناكي جزو in demand هاست حتما با امتياز بالاي مينيمم درار ميشه؟ پاسخ ساسكاچوان??
2021-09-15 00:57:00 #Saskatoon مهاجرت

اگه كسي در كانادا اقوام داشته باشه ولي در استان ديگه ساكن باشه و مدتي در ساسكاچوان خونه اجاره كنه امتياز داره؟
2021-09-15 16:31:00 #Saskatoon [كانادا] مهاجرت

من پروفايل اكسپرس دارم و در زير شاخه ي EOI براي استان ساسكاچوان هم پروفايل تشكيل دادم و امتيازم هفتاد هست ميشه تا حدودي پيش بيني كرد كه تا چه مدت زمان طول ميكشه كه براي من دعوتنامه ارسال بشه؟ و اگر چند ماه گذشت ممكنه كه ديگه اصلا ناك من انتخاب نشه و شانسي براي گرفتن دعوتنامه نداشته باشم؟
2021-09-17 19:49:00 #Saskatoon [نامه] مهاجرت

براي آزمون فرانسوي براي بالا بردن امتياز ساسكاچوان ، ت س آف بايد داد يا تف ؟ ب١ خوبه؟
2021-09-29 02:02:00 #Saskatoon مهاجرت

اگه مثلا از طريق برنامه استاني اسكيل ووركر ساسكاچوان اقدام كني و اوكي بشه حتما بايد تو همون استان كار زندگي كني؟ يا ميتوني استان ديگه اي بري؟
2020-12-05 08:11:35 #Montreal [اسكيل ووركر ][ساسكاچوان ][کار] مهاجرت

داشتم: الان دانشگاهها (مثلا پيام نور) سيستم آموزشيش براي فوق ليسانس دو حالت داره: ي حالتي هست كه داره ي حالت ديگه هست بجاي پايان نامه بايد بردارم اينه اونايي كه مدرك با سمينار دارن براي اپلاي دانشگاه براي مقطع دكترا مدركشون قابل قبول هست؟ يا حتما بايد پايان نامه باشه؟ راهكاري داره؟
2021-09-17 11:35:00 #Montreal

، من يه سوالي از ساسكاچوان پرسيدم ايميلي كه برام ابهام داشت پاسخ خوبي داده گفتم شايد مفيد باشه share كنم: سوال: الگوي دراو در sinp با چه فرايندي انجام ميشه؟ مثلا يه اپليكنت اگر امتيازش از مينيمم دراو شده بالاتر باشه با ناكي متفاوت، آيا حتما دراو ميشه؟ منظورم اينه كه اگر ناكي جزو in demand هاست حتما با امتياز بالاي مينيمم درار ميشه؟ پاسخ ساسكاچوان??
2021-09-15 00:57:00 #Montreal

با امتیاز ۶۴ برای ناک ۲۲۶۳ که جز گروه B(کارم در زمینه ی ایمنی محیط کار و ت شغلی هست) میشه امیدی به اقدام از این روش داشت ؟ EE ۷۷ CRS ۳۶۸
2021-09-09 02:13:00 #Montreal

يك راجب برنامه استاني اونتاريو(مستر استريم) الان من همه مداركم كه اوكي باشه و سابميت كنم؛ بعدش بايد هزار و خورده اي پول اپليكيشن في بدم درسته؟ بعد از اينكه اكسپت شدم؛ اين برنامه ميره دوباره زير شاخه اكسپرس اينتري؟ و امتياز نامينيشن استاني بهم ميده؟ يا اينكه اين برنامه جداگونه خودش منجر به اقامت دائم ميشه؟ در اصل سوالم اينه كه آيا يك بار بايد هزينه پرداخت كنيم براي استان اونتاريو؛ يا بايد بعد دوباره يك هزينه ديگه هم بديم براي فدرال؟؟
2021-08-28 16:58:00 #Montreal